15.07.2009 г., 10:46 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
516 0 5

 

 

 

                                                                  Отиват си часове, дни и години.

                                                                  Зачеркват безжалостно мигове,

                                                                  радост, усмивки и вяра.

                                                                  Не станахме мъдри и чисти от

                                                                  болката.

                                                                  Останахме голи в безпътица.

                                                                  Животът отмина.

                                                                  Останаха рани,

                                                                  кръжат лешояди в очите ни.

© Атанас Ганев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??