22 мар. 2019 г., 08:04

Цецка и Цецо 

  Поэзия » Юмористическая
458 0 1

"Цецо, туй не можа да се скрие,

разбра ли, че съседи сме ние?

Че как тъй стана, не знам.*

Знаеш ли, че ме е срам?"

___________________________

* - Тоест как ги разкриха.

Написано по повод темата за апартаментите на двамата.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??