22.03.2019 г., 8:04 ч.

Цецка и Цецо 

  Поезия » Хумористична
451 0 1

"Цецо, туй не можа да се скрие,

разбра ли, че съседи сме ние?

Че как тъй стана, не знам.*

Знаеш ли, че ме е срам?"

___________________________

* - Тоест как ги разкриха.

Написано по повод темата за апартаментите на двамата.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??