30 авг. 2015 г., 18:25

Ценност 

  Поэзия » Философская
326 0 0

Ценност

 

Разпилените дни,

прахосаният ми живот

като динени кори,

като оглозган плод

ме насочват към боклука.

 

Там като клошар,

след социалния шамар,

ще търся аз наслука.

 

И с философски вид

ще съзерцавам

всеки странен индивид

как със себе си се занимава

да избегне участта ми:

(от всичко освободен

да чакам утрешния ден)

и усети важността ми –

той да е добре,

когато някой друг умре.

 

 

botyo

© Бойко Беров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??