29 мая 2010 г., 10:33

Чаках те, любов! 

  Поэзия » Любовная
797 0 1

Търсех те, любов,
не те открих!
Гоних те, любов,
не те стигнах!
Чаках те, любов,
не дойде!
Сънувах те, любов,
но като отворих очи,
отново те изпуснах!
Жадувах те, любов,
отново те няма!
Беше мечта,
желание,
страст,
копнеж,
мираж!
Остана само самотата!
Не желана,
не очаквана,
плачеща,
страдаща!
Остана само болката!
Сълзи,
писък,
вик,
тъга и чакаща жена!
Пенка Петрова

© Пенка Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??