Парещият вкус
На горчивото море
И жаждата…
Един за друг….
Трептенето на хиляди звезди,
Прелитащи в очите ни…
Сред шума на пенливите вълни…
И мириса на изхвърлeните водорасли…
Сме ние,
Прегръщани от бриза,
И грачени от чайките,
Сред безброят изчезващи следи
На многобройни хора
Преминали през този пясък…
Сега и тук сме
Само аз и ти…
А нашите ръце,
Впити са до болка…
Вкопчени са във мига
Телата ни,
Сплетени в едно,
Заедно с танцуващите устни…
Сред разкъсваните дрехи
Огън, страст,
Вулкани от докосване,
Препускане,
И дива нежност
Сред звездопади
И прелитащи дъги…
Но догонвани
От фаталното желание
Никога да няма утре.
Завинаги да бъдем тук
Намерили
В този наш таен свят
На необятна всеотдайност
И сливане…
Изпиващи до капка
Безумния възторг,
Че се намерихме
Един-друг….
Във свят, където
Сме само ние…
Макар и със
Трагичното усещане
За отлитането
Още с първите лъчи…
На невъзможната любов
© М В Все права защищены
Написано е с осъзната неизбежност!