ЧЕРНАТА ПАНТЕРА
Седя и мисля, мисля непрестанно
дали и как душите се обичат.
Ако е ДА, не е ли доста странно
с какво ще могат те да се привличат.
Ако е Не, Не искам да умирам.
Аз искам в тялото си да остана,
от страстни мъжки ласки да примирам,
задъхана, щастлива и желана
Не искам креатура нетелесна -
не може тя страстта ми да изпие.
Не искам обич някаква небесна,
аз искам тялото в екстаз да вие.
Къде се скрихте вий мъже страхливи,
Пантерата настръхнала ви чака.
Ще видим колко вий сте издръжливи,
когато ви постеля на матрака.
© Христо Запрянов Все права защищены
Lidis (Лидия Сиркавара)и Весела - благодаря.
Славчеее! При мен няма "фифти -фифти", а "Или- или".
Приятна вечер на всички!