3 июн. 2019 г., 01:05

Черно-бяло 

  Поэзия » Философская, Свободный стих
560 2 1

тъмнините ми трептят

щурмуват произволно

не могат да ме уязвят

така със огън

или  дъжд

да пробиват болно

плът

която волно

отведнъж

се е отдала морно

и надлъж

търси онова отдавна обещано

(като паднала на колене)

и свалила всякаква отбрана

ще намери пътя осветен

© Kiddo Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??