Jun 3, 2019, 1:05 AM

Черно-бяло 

  Poetry » Phylosophy, Free verse
548 2 1

тъмнините ми трептят

щурмуват произволно

не могат да ме уязвят

така със огън

или  дъжд

да пробиват болно

плът

която волно

отведнъж

се е отдала морно

и надлъж

търси онова отдавна обещано

(като паднала на колене)

и свалила всякаква отбрана

ще намери пътя осветен

© Kiddo All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??