3.06.2019 г., 1:05 ч.

Черно-бяло 

  Поезия » Философска, Свободен стих
558 2 1

тъмнините ми трептят

щурмуват произволно

не могат да ме уязвят

така със огън

или  дъжд

да пробиват болно

плът

която волно

отведнъж

се е отдала морно

и надлъж

търси онова отдавна обещано

(като паднала на колене)

и свалила всякаква отбрана

ще намери пътя осветен

© Kiddo Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??