4 июл. 2008 г., 18:51

Черно и бяло 

  Поэзия
462 0 1

 

Черно и бяло

 


Черно и бяло в нас се преплитат,
крият се накъде там.
По пътя си те всичко помитат
без жалост и без срам.

 

Объркват душите загубени
в гори без пътеки.
За жалост, са вече погубени
и така ще останат вовеки.

 

В едно цяло се сливат,
когато не ги разграничаваш
и силни те биват,
пречат ти да продължаваш.

 

Но откриеш ли разликата, ти
непобедим ще станеш,
ще командваш техните игри
и мъдростта в ръце ще хванеш.

 

 

© Стефка Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??