19 мар. 2010 г., 15:27

Черно кадифе 

  Поэзия » Любовная
826 0 1



Оставям дълги своите коси,
за да покриват тъжното лице.
Недей да ги отмяташ със ръце...
не си ли виждал мъртвите очи?

Студени като черни ледове.
О, твоят огън тях не ще стопи!
Повярвай ми, сърцето не греши,
щом пред живота, смърт си избере.

Затуй въпросите към мене спри.
Защо се крия в своите коси...?
Лицето ми защо не е открито...?

Потънало в дълбоките води
на мрака. То отдавна спи.
...Със черно кадифе покрито.

© Стефка Крушарова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??