6 авг. 2012 г., 14:48

Черно наметало 

  Поэзия » Другая
1211 0 10

В душата ми се вихрят огнени стихии,
а очите бълват проливни дъждове.
Сърцето ми рисува безсмислени картини
с облаци във мрачното небе.

Изскача от устата всяка дума,
замръзнала, покрита с тънък лед.
Змиите тихо плъзват се след нея,
да захапят всичко, застанало отпред.

От днес натам ще виждам в черно- бяло,
за мен светът изгуби своите цветове.
Завих се тихо с мрачно наметало,
да прикрия всички грозни страхове.

Така заточен огънят в мен остава
леко да подгрява замръзналата кръв.
Че очите плачат вече със отрова,
а що попадне в ръцете ми, е стръв.

© Владимир Петков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??