1 апр. 2022 г., 22:29

Червени Слънца 

  Поэзия
361 0 0

 

Пропукаха се червените слънца,
изпивайки утрото до дъно, 
със своите непокълнали зрънца,
изпръхнали под облака безшумно. 

 

Заплакали в скута на пролетта
със червени бликащи потоци, 
не успели да отмият жалостта, 
оставена им от скръбни нощи.

 

Когато се мъчеха да израстнат, 
в две недостижими светила
и земните раздели да забравят, 
ти ги поряза със своите крила.

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??