6 окт. 2013 г., 22:05

Чешма 

  Поэзия
592 0 0

                                        ЧЕШМА

 

 

Липсва ми бирата, кацнала върху „дървеното” - 

      наблюдателен пункт за траекторията на Домашните Кучета (НДК);

                 врата към седмоъгълния безобразник

                                                        на Валентин Старчев;

    стъргалото, на което Богомил Райнов специално ми кимна,

                                                    малко преди да ме остави със скуката;

             маршрут за разходка на бомбето

                                                      с Евтим Евтимов;

                       петолиние за зиг-загите на изтърбушени музиканти;

                                   дефиле за презрели красавици,

                                                             вампирясали „метъли”

      и хлапета от детска градина „Бойко Борисов”...

            Жорето, омбутс-мани-мани на пиячите от „Триадица”,

                                                                още жали за изпръхналата ми душа...   

Пътниче,

         огледай се на семафора,

                слез по ребрата на зебрата,

                                  дай бакшиш на Дебелия

                                               и глътни една тъмна заради мен!   

 

P.S. Притеснен съм за квотите от протокола в Киото,

                                                                        ама кой да ме чуе...

© Иван Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??