23 апр. 2012 г., 09:39

Четири 

  Поэзия
632 0 8

 

 

 

 

Четири шепи цветя

в мимолетния шепот

на смисъла

се изгубват  - подобно лица,

заличени

от пагубни пристани.

Четири шепи  тъга,

нарисувани тихо,

безритмено,

се разбиват неволно в брега

на надеждата –

пясъчна истина…

Четири шепи любов

побеляват

в крайпътно доверие,

четири думи в една

се стопяват

в секунда безвремие…

 

 

 

 

 

 

© Геновева Христова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??