Apr 23, 2012, 9:39 AM

Четири 

  Poetry
631 0 8

 

 

 

 

Четири шепи цветя

в мимолетния шепот

на смисъла

се изгубват  - подобно лица,

заличени

от пагубни пристани.

Четири шепи  тъга,

нарисувани тихо,

безритмено,

се разбиват неволно в брега

на надеждата –

пясъчна истина…

Четири шепи любов

побеляват

в крайпътно доверие,

четири думи в една

се стопяват

в секунда безвремие…

 

 

 

 

 

 

© Геновева Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??