21 июл. 2009 г., 10:19

Чиба 

  Поэзия » Гражданская
537 0 6

 

 

Не от кост на риба,

от неизречените истини се давя.

Как да им извикам: ”Чиба!”?

Затова мълча и мълчаливо в мен

само ехото ми отговаря:

„Като мида си обречен

бисера на неизреченото да опазиш.

То притиска те и жари,

закопай го във дълбока тишина!

Стиснатите зъби там ще са стражари.

 Бъдещи гмуркачи ще открият тази старина.”

 

Но кога?

© Милко Христов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??