Баща ми -
дребнолик счетоводител,
след като шумно бе застрелял мама -
налапа пистолет със заглушител.
А беше трезвен.
Като трезвен задник.
Почервеня емайлът на бюрото му.
Любимите перфектно-бели листове
с числа,
които някъде започват...
И син на осем. Да пресметне истината.
2007
© Павлина ЙОСЕВА Все права защищены