В чорапите цялата прелест е скрита.
От змийските шарки главата се мае.
Бавно и нежно... Иска ли питане?!
А после пък бясно да обладая...
Да скъсам чорапите?! Ох, леле Боже!
В чорапите, знай, е целият кеф!
Недей да ги махаш! Без тях ще ли може
взрив да избухне между секретарка и шеф?
Добре извинявай... Заспал съм неволно...
И ти уморена си... Съвсем го закъсах...
Най-важното е ти да бъдеш доволна...
Е... Виж, "Дюрекса"... Май, че го скъсах...
© Красимир Дяков Все права защищены