Един възпява истини във песни,
друг в стихове ги подреди.
Но сме едни и същи всички,
прикрили свойте мечти.
Играем ролята на идеални,
не молим,не прощаваме.
И не защото сме добри,
а просто да не даваме!
Живеем в свят объркан,скучен,
обгърнати от самота.
Затворени в черупки кухи,
погубваме човешката си красота.
© Весела Йотова Все права защищены