25 янв. 2007 г., 01:07

“Човешката душа” 

  Поэзия
741 0 2
“Човешката душа”

Животът ми-
една пътека пуста,
душата ми е склон
небесен устрем,
която с нечовешки скокове
на някъде препуска…

Сърцето ми се ниже монотонно
и в ритъма на чуждото “злокобно”
се лута , като пътник без посока
намерил своята утеха
някъде назад в сумрака…

Душата ми се търси в полумрака,
очите ми се лутат в шубрака,
а мислите летят към Върховете,
като далечно непознато цвете…”

© Радина Гечева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??