12 июн. 2020 г., 14:32

Чудеса от обич 

  Поэзия
524 1 2

А как ми се иска да мога

сълзата на тъжния аз да изтрия,
да премахна в сърцето всяка тревога
и всички злини далече да скрия! 

 

Как ми се иска за болния
лек и утеха аз да намеря, 
в добряк да превърна и злобния, 
и за скитника да открия постеля! 

 

Ах, как ми се иска в света
зло за никого вече да няма! 
Аз вярвам в такива чудеса, 
нужна е само обич голяма! 

 

© Галина Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??