8 сент. 2011 г., 22:19

Чуй и виж 

  Поэзия » Философская
427 0 0

Чуй ме как диря твоето име,

родена съм да те открия

в мечта, в мъглата заблудена,

в надежда, може би поразгневена,

в безветрени мигове несбъднати

и в жизнени сокове - скътани.

Страхувам се от дяволска пустош,

за теб и мен ще търся  въздух.

Виж - над дъгата ти ръкомахам,

от върха на света се усмихвам,

пред света - не те отписвам,

а ти, любов - все мен орисвай,

озарявай зъбери и океани -

жив порой си  - за богоизбрани.

 

 

© Мариола Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??