5 мая 2011 г., 19:57

Чужда къща 

  Поэзия » Другая
564 0 4

                                       На чудесното семейство на моята приятелка

                                       Елена Нинова (enena), с която се запознах в ОТКРОВЕНИЯ

                                       и се видях на живо



Чужда къща със усмивка ме посреща.

Зеленина прегръща ме на двора.

Джанката е цъфнала и ми говори нещо...

Внимателни, сърдечни, мили хора


полека-лека сгряват ми сърцето,

отварят ми душата с топли думи

и аз усещам пламъчето, дето

невидимо потрепва помежду ни.


И съм спокойна, радостна, щастлива.

Сполай ти, Боже, за такива хора!

Човечността била все още жива.

Била все още смисъл и опора


във делника ни, във живота даже...

Какво ли да направя във отплата?

Реших с най-прости думи да им кажа:

Благодаря! Благодаря за добротата!

© Нина Чилиянска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Днес бях ре6ила да не плача, но не би.Написала си отново невероятно не6то.Думите са изли6ни и аз благодаря от името на моето семеиство.Незнам как се открихме.Незнам!
  • "... Сполай ти, Боже, за такива хора!"
    Светъл Празник, Нина!
  • Човечността била все още жива.

    Била все още смисъл и опора

    Имах нужда да прочета това!
  • Дай Боже,всекиму такива приятели!Начинът, по който им благодариш е страхотен!Браво!
Предложения
: ??:??