Зад затворени врати
сърцата ни болят,
престиж е любовта,
но искам да я няма тя,
и как боли незнайно
от малките неща,
но ако обичаме трайно,
колко ли ще ни боли,
отново търсим любовта,
мазохизъм ли е тя.
Зад затворени стени
студът в душите ни нахлува
и студен бриз облива ми душата,
когато нараниш ме с думи тежки,
но не знаеш как силно нараняват те,
и днес, и утре ще те забравя,
дори в теб и мен една кръв да лее.
Ще затворя очи и дали ще забравя,
не защото ти не си се научил,
в теб няма бащинско чувство,
но ние нямаме нужда от такова,
защото имаме майчица,
която е повече от всичко на света.
И къде си бил в нощите студени,
да прегърнеш твоето бебе, повито в пеленки,
кога си погледнал и казал обичам те,
едва ли сме чули от теб тези думи
и едва ли сега е времето да ги чуем.
Това са думи тежки,
не искам да съм с твойта кръв,
не искам да следвам твойте грешки,
прости ми, но всичко ми дойде в повече,
ще забравя теб, но не и тежките спомени
и думите грешни.
© Джулияна Николова Все права защищены