19 сент. 2007 г., 09:26

Цветя в любовта 

  Поэзия
558 0 3
   Цветя в любовта

Вървим през полята,
държиш ме за ръка,
край нас шумят житата
и полските цветя.

Червени макове бера,
синчеца късам с ръка,
венци да изплета,
в тях сърце да заплета.

В любовта цветя да има,
като тях да е красива.
Изплетена от полските цветя
ухае тя в нашите сърца.

© Лилия Нейкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??