19.09.2007 г., 9:26 ч.

Цветя в любовта 

  Поезия
556 0 3
   Цветя в любовта

Вървим през полята,
държиш ме за ръка,
край нас шумят житата
и полските цветя.

Червени макове бера,
синчеца късам с ръка,
венци да изплета,
в тях сърце да заплета.

В любовта цветя да има,
като тях да е красива.
Изплетена от полските цветя
ухае тя в нашите сърца.

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??