Използвай този цвят от пламък
и сътвори с мене слънчев замък.
Бос по стълби от мечти стъпвай ти,
с дъх на надежда - смело полети!
Къде се крие топлината на прегръдка?
Ела – открий я и вземи любов с отстъпка.
Последвай ме, зад вратата погледни.
Там няма стени - прозорците са отворени.
Липсват и снимки окачени,
в прашни, стари рамки подарени.
© Мария Все права защищены