9 сент. 2008 г., 16:22

Цялата ми същност 

  Поэзия » Любовная
657 0 8
 

Очаквам  те...

И нещо ме боли...

Кошмарите отново зачестиха.

Промивам си очите с елексир,

поливам си душата с нещо тихо...

Не мога да чета

и да мълча,

не мога да се смея безпощадно,

не мога да съм свежа у дома,

където ми е прашно и оградно...

Не мога нито виц да сътворя

и да изслушвам чуждите похвали...

По телефона вече не звъня,

не чакам някой да ми се обади...

 

Очаквам само тебе

и това

е цялата ми същност...

Претворена...

 

Ще си налея

мааалко суета...

 

Какво ще кажеш?

 

Вече нямам време...

 

 

 

© Руми Бакърджиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??