7 авг. 2007 г., 15:09

* * * 

  Поэзия
655 0 4
Сама сърцето си ще спра
и в болка зла ще се обличам,
а после бавно ще умра
и теб отново ще обичам...

Ще чуя песен на дете
във самотата онемяла,
ще тръгна, все едно къде,
без теб - надежда опустяла.

И ти ще тръгнеш, прегърни
света от мен и синевата.
Душата ми със теб вземи,
за да ти свети в тъмнината.

© Ирена Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??