19 янв. 2014 г., 22:29

**** 

  Поэзия » Философская
696 0 0

Животът понякога обърква мозъка така,

за да забравиш всички създадени човешки правила

и да остане простота и доброта...

 

Придойде ли реката на любовта,

измива лицето на страданието тя -

дарява го с нова визия една...

© Есфир Асфар Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??