Jan 19, 2014, 10:29 PM

**** 

  Poetry » Phylosophy
608 0 0

Животът понякога обърква мозъка така,

за да забравиш всички създадени човешки правила

и да остане простота и доброта...

 

Придойде ли реката на любовта,

измива лицето на страданието тя -

дарява го с нова визия една...

© Есфир Асфар All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??