Не съм те търсил,
не си ме чакала.
Дъждец е ръснал,
нощта е плакала.
Не си ме чакала,
не съм те търсил.
Нощта е плакала,
дъждецът ръсил.
Не сме се търсили,
не сме се чакали.
От скръб поръсени
и двама плакали.
© Хари Спасов Все права защищены