Mar 7, 2020, 7:20 AM

Не сме 

  Poetry » Love
311 0 0

Не съм те търсил,

не си ме чакала.

Дъждец е ръснал,

нощта е плакала.

 

Не си ме чакала,

не съм те търсил.

Нощта е плакала,

дъждецът ръсил.

 

 

Не сме се търсили,

не сме се чакали.

От скръб поръсени

и двама плакали.

 

 

 

 

 

© Хари Спасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??