7.03.2020 г., 7:20 ч.

Не сме 

  Поезия » Любовна
305 0 0

Не съм те търсил,

не си ме чакала.

Дъждец е ръснал,

нощта е плакала.

 

Не си ме чакала,

не съм те търсил.

Нощта е плакала,

дъждецът ръсил.

 

 

Не сме се търсили,

не сме се чакали.

От скръб поръсени

и двама плакали.

 

 

 

 

 

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??