14 мая 2010 г., 22:47

* * * 

  Поэзия
438 0 2

Дух, неспособен любов да издигне
над висините на своята страст,
той не обича
със искрена обич!


Огнена лава от страст негасима
помита по пътя си липса
и страх....
Душа, щом ги имаш, не си ли във грях?!?



От мисли греховни, в лъжи заледена,
остана самотна и твоята жар....
Ти, душо проклета,
във зима ли само ще бъдеш пожар?!?

© Ивелина Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??