16 февр. 2012 г., 20:37

Да не заплача... 

  Поэзия » Любовная
2008 0 44

                        

 

                 светлеят
                 дните ми... речни морени 
                 от тебе погалени
                 бели и обли 
                 душата ми крехка
                 приютили
                 в реката към тъмното
                 потекла

                 надничат 
                 кротко звездите зад облак
                 сребристи и топли 
                 изплували в здрача
                 с обичане
                 нощите ми стоплят
                 от болка за теб
                 да не заплача...

 

 

         МУЗИКА > Aadays Tisai Aadays - Shatam kaur

 

 

 

 

© Магдалена Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??