светлеят
дните ми... речни морени
от тебе погалени
бели и обли
душата ми крехка
приютили
в реката към тъмното
потекла
надничат
кротко звездите зад облак
сребристи и топли
изплували в здрача
с обичане
нощите ми стоплят
от болка за теб
да не заплача...
МУЗИКА > Aadays Tisai Aadays - Shatam kaur
© Магдалена Костадинова Всички права запазени
нежно ще галят синьото в тебе...
малко са хората, дето да могат
тъй да омайват хора и нЕбе...
С много обич!