2 февр. 2018 г., 16:21

Да опишеш залеза на слепец 

  Поэзия » Другая
1287 2 3

Вълнение и болка над копринени вълни

бавно загиват в безкрая,

копнеж по отдавна отминали дни - 

вечен като късче от Рая.

Радост и мъка преплетени в плитка от страст,

носталгия сърцето обгаря,

красива като повей на бленуван аромат

чезне в душата - сладостно-горчива омара...

02.02.2018

© Teddy Daniel K. Все права защищены

Вдъхновено от преклонението пред първичната, дива, неописуема красота на залезите 

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??