Feb 2, 2018, 4:21 PM

Да опишеш залеза на слепец 

  Poetry » Other
1244 2 3

Вълнение и болка над копринени вълни

бавно загиват в безкрая,

копнеж по отдавна отминали дни - 

вечен като късче от Рая.

Радост и мъка преплетени в плитка от страст,

носталгия сърцето обгаря,

красива като повей на бленуван аромат

чезне в душата - сладостно-горчива омара...

02.02.2018

© Teddy Daniel K. All rights reserved.

Вдъхновено от преклонението пред първичната, дива, неописуема красота на залезите 

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??