2.02.2018 г., 16:21 ч.

Да опишеш залеза на слепец 

  Поезия » Друга
1331 2 3

Вълнение и болка над копринени вълни

бавно загиват в безкрая,

копнеж по отдавна отминали дни - 

вечен като късче от Рая.

Радост и мъка преплетени в плитка от страст,

носталгия сърцето обгаря,

красива като повей на бленуван аромат

чезне в душата - сладостно-горчива омара...

02.02.2018

© Teddy Daniel K. Всички права запазени

Вдъхновено от преклонението пред първичната, дива, неописуема красота на залезите 

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??