31 окт. 2010 г., 15:20

Да помълчим! 

  Поэзия » Любовная
709 0 3

Ела, да помълчим на бира и цигара,
въпросите да се наметнат със мъгла,
погледнем ли се, грешките прегарят,
горчилката виновно стапя се в жарта
на огъня, роден от нашите  желания,
с които по детински си играем на догонване,
ела, да помълчим и всички дълги разстояния
с докосване да съберем във хоризонт оголен!
Да помълчим! Със думите изречени да се сбогуваме
и само с поглед да си кажем важните неща,
безмълвно да поседнем преди дългото пътуване,
в което вироглавите желания ще хванем във ръка.

© Даниела Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??