От днес тръгвам по пътя сама.
От днес... в гора от чужди лица...
Днес е КРАЯТ, големият ден на раздяла...
Днес е новото начало...
От днес друг е животът ми вече...
Ще ми липсват очите ви,
смехът ви, гласовете ви...
Ще ми липсвате вие, приятели...
Ще останат само спомени
и снимки от нашите сбирки...
А днес е големият ден,
дето толкова години очаквах.
Големият празник, а защо всички плачат?
Всеки, вече пораснал, от днес настървено
своето място в живота ще търси...
От днес всеки по пътя си...
Днес е големият празник...
Денят, в който раздялата наша празнуваме...
Лек път, приятели,
не загубвайте себе си по завоите...
Да прануваме,
това не е краят.
Не плачете,
всичко тепърва започва...
© Илияна Стефанова Все права защищены