13 февр. 2005 г., 17:29

ДА ПРОСТИШ 

  Поэзия
1858 0 6
                 Докога сърцето ти ще страда
                 от грешките на другите до теб,
                 а ти така ранима си и винаги
                 готова да простиш.
                 И по - красива си от цвете,
                 недостоен съм да те докосна
                 и прегръщам своята тъга.
                 В усмивките на птиците те търся.
                 Отлетя…

© Венцислав Йорданов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??