Feb 13, 2005, 5:29 PM

ДА ПРОСТИШ 

  Poetry
1856 0 6
                 Докога сърцето ти ще страда
                 от грешките на другите до теб,
                 а ти така ранима си и винаги
                 готова да простиш.
                 И по - красива си от цвете,
                 недостоен съм да те докосна
                 и прегръщам своята тъга.
                 В усмивките на птиците те търся.
                 Отлетя…

© Венцислав Йорданов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??