Да си простим... Аз просто те обичам!
Какво ли обич трябва да прощава!
Едничка тя любов и сили дава,
до невъзможност грешките отрича!
С целувка нека с теб да си простиме
за грешките човешките. И двама
в прегръдка топла да се подслониме!
И пак до теб обичан да остана!
© МАРИАН КРЪСТЕВ Все права защищены