Mar 18, 2024, 9:05 AM

Да си простим 

  Poetry » Love
90 1 0

Да си простим... Аз просто те обичам!

Какво ли обич трябва да прощава!

Едничка тя любов и сили дава,

до невъзможност грешките отрича!

 

С целувка нека с теб да си простиме

за грешките човешките. И двама

в прегръдка топла да се подслониме!

И пак до теб обичан да остана!

 

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??