17 мая 2023 г., 16:26

Да си тръгнеш е рано 

  Поэзия » Любовная
523 0 2

Две туптящи сърца - 

между тях - младостта ти

като бисер в дъжда,

заблестял с хубостта ти!

 

Моля времето - спри!

Да си тръгнеш е рано!...

Две красиви очи

скрива твоето рамо!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??