May 17, 2023, 4:26 PM

Да си тръгнеш е рано 

  Poetry » Love
519 0 2

Две туптящи сърца - 

между тях - младостта ти

като бисер в дъжда,

заблестял с хубостта ти!

 

Моля времето - спри!

Да си тръгнеш е рано!...

Две красиви очи

скрива твоето рамо!

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??